U najvećem kalifornijskom požaru stradale su kuće brojnih poznatih, sa zgarišta pristižu stravične fotografije izgorenih domova, među kojima je i onaj Camille Grammer, Gerarda Butlera i Caitlyn Jenner.

Galerija


Kalifornija se ovih dana suočava s najvećim požarom u svojoj povijesti, kojim su zahvaćene i uništene brojne obiteljske kuće, pa tako i one slavnih holivudskih zvijezda.

Vezani članci Zvijezda Donalda Trumpa (Foto: AFP) Krampanje u Hollywoodu: Trumpovu zvijezdu (opet) oštetio muškarac prerušen u Hulka Olivia de Havilland Život joj je obilježilo ružno rivalstvo s vlastitom sestrom, a objema je isti muškarac nudio brak

Na popisu slavnih čije su kuće izgorjele jesu glumac Gerard Butler, Camille Grammer, reality zvijezda Caitlyn Jenner, pjevačice  Miley Cyrus i Lady Gaga, glumica Blanca Blanco i brojni drugi.

Fotografije s požarišta stravične su, domovi su uništeni, a s njima su nestale i brojne uspomene koje ništa ne može vratiti.

Poznata televizijska ličnost Camille Grammer, nakon što je prošlo manje od tri tjedna od njezina vjenčanja, bila je prisiljena evakuirati se iz svog doma u Malibuu, i to netom prije nego što je izgorio do temelja.

"Od najsretnijeg dana u mom životu, do takve tragedije. Pretužno je to. Ogromna tragedija", izjavila je Camille.

"Nebo ispred mog doma bila je plavo, ali iza nje se vidio plamen iznad kanjona. Nazvala sam producenta, rekla da ne mogu krenuti na put na koji sam trebala. Nabrzinu smo zgrabili najpotrebnije stvari, ono što smo mogli. Iz kofera sam vadila stvari spremne za put i zamijenila ih trapericama, trenirkama, korisnim stvarima. Uzela sam brzo nakit, putovnice, dokumente, rodni list. Nismo mogli uzeti umjetnine, samo smo uspjeli zgrabiti sliku Andrewa Wyetha. Kao i fotografije koje mi puno znače. Sve stvari ubacili smo u tri automobila", opisala je Camille kaotičnu situaciju.

"Stajali smo ispred kuće prije nego što smo pobjegli i sin Mason mi je rekao kako ima osjećaj da kuća neće biti pošteđena. I sama sam bila svjesna toga. Užasno smo se osjećali", izjavila je.

Vatrogasci su iz njezina doma uspjeli ipak spasiti neke vrijedne umjetnine iz kolekcije koju je skupljala više od 20 godina.

"Bili su toliko hrabri. Učinili su sve što je u njihovoj moći. Nevjerojatni su", rekla je Camille.

Ona i obitelj trenutno se nalaze na sigurnom, u San Diegu i usredotočeni su na ono što je najvažnije.

"Zahvalni smo na svemu što zajednica čini za nas, ljudima koji su nam ponudili svoje domove, odjeću, sve. U ovom trenutku ne brinu me materijalne stvari. Važno mi je da su mi prijatelji i obitelj na sigurnom. Stvari su samo stvari. Većinu njih možemo zamijeniti. Ponovno izgraditi. I možemo početi iznova. Ali ljude ne možemo zamijeniti", zaključila je Camille.

Nezaboravna izvedba: Erotske scene koje je snimila prije 22 godine dugo su se prepričavale

Zvijezde legendarnog filma sastale se 33 godine kasnije, omiljenog Martyja ni teška bolest nije shrvala

Hollywood se oprašta od Stana Leeja: "Bio je ikona i genij, dotaknuo je generacije i generacije''