PRAVA DRAMA

KRVOPROLIĆE U VILI SLAVNE LJEPOTICE Nakon napada nožem nasilnik upucan u glavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nepozvani gost navodno je preko ograde ušao u dvorište luksuzne vile i nožem napao zaštitara koji ga je potom upucao.

Prava drama odvijala se u vili Viktorijine anđelice Mirande Kerr nakon što je provalnik naoružan nožem upao u dvorište luksuzne vile u Malibuu i napao zaštitara.

Pogledaj i ovo Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Slučajno Glumac krivo istetovirao ime sina kojeg je dobio u kratkom braku s jednim od najpoznatijih modela

U fizičkom sukobu provalnik, koji je navodno bio beskućnik, zaštitara je uboo u oko i zadao mu nekoliko porezotina po tijelu, a uljeza je nakon svega naoružano zaštitar upucao u glavu. Sve se odvilo prije podneva, a Miranda Kerr i njen petogodišnji sinčić Flynn u to vrijeme srećom nisu bili u kuć, piše TMZ.

Krvoproliću su svjedočili i susjedi i radnici iz obližnjih kuća koji su odmah pružili pomoć ozlijeđenom čuvaru.

"Muškarac je i nakon što je upucan i dalje držao nož u ruci te napadao čuvara sve dok mu susjed nije izbio nož iz ruke", rekao je jedan od susjeda za televiziju CBS2. Nakon fizičkog obračuna i napadač i zaštitar prevezeni su u bolnicu. Zaštitar je izvan životne opasnosti, a napadač je u kritičnom stanju no također van životne opasnosti.

Incident se dogodio u kući iz šezdesetih godina prošlog stoljeća koju je Miranda Kerr kupila za 2,15 milijuna dolara nakon razvoda od Orlanda Blooma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene