Uživa i ona!

Naša glumica koja posljednjih mjeseci puni medijske stupce zbog nove ljubavi pokazala je vitko tijelo u bikiniju

Kristina Krepela Kristina Krepela Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela Kristina Krepela - 1 Kristina Krepela - 2 Kristina Krepela (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Kristina Krepela - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 8 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela +15 Kristina Krepela Galerija

Kristina Krepela pohvalila se fotkom iz mora i u jednodijelnom bikiniju pokazala svoju manekensku građu tijela.

Naša glumica Kristina Krepela provodi godišnji odmor na moru, a od tamo je objavila fotografiju koja je ugodno iznenadila njezine fanove.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Pozirala je sjedeći na kamenu s pogledom u more, a na sebi je imala jednodijelni bijeli badić s plavim prugama čije su naramenice sa stražnje strane imale izbočene detalje. U toj kombinaciji pokazala je svoje vitko tijelo i preplanuli ten, a kao modni dodatak imala je slamnati šešir sa crnom trakom.

"Slatko je ne raditi ništa", napisala je Kristina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Krepela (@kristina_krepela)

A pratitelji su joj uputili lavinu pozitivnih komentara: 

"Prava sirena", "Divna Kristina", "Prekrasna", "Ljepotica", "Predivna" te mnoštvo emotikona srca nizalo se u nastavku. 

Kristina se inače u posljednje vrijeme našla u središtu pozornosti nakon što je uhvaćena u prisnoj šetnji s političarem Marinom Miletićem u Zagrebu, tijekom koje jedno drugo nisu ispuštali iz ruku.

Nedavno su na proslavi rođendana podcasta Ane Radišić konačno javno potvrdili svoju vezu, a Marin je sada službeno svoju djevojku objavio i na Instagramu.

Kristina je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se, Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina, a o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +6 Sandra Bagarić Celebrity Sandra Bagarić objavila fotku u vrućim hlačicama i badiću pa napisala nešto s čime se pratitelji nisu složili!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić sa svojim psom Tatjana Jurić - 1 +2 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić javila se iz bolničkog kreveta i objasnila što se dogodilo: "Što i kako dalje, vidjet ćemo''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene