Prve glasine o vezi Kristine Bradač i Mire Radića javile su se 2011. godine.

Galerija


Ovaj domaći par već neko vrijeme nismo vidjeli zajedno u javnosti.

Vezani članci Jason Alexander (Foto: Profimedia) Ovaj čovjek proslavio se samo zbog braka od 55 sati koji je sklopio sa ženom za kojom je svijet bio lud Dizajnerica Kristina Bradač (Foto: Dnevnik.hr) Ove su domaće dame pravu ljubav pronašle iz drugog pokušaja

Riječ je o bivšoj manekenki, a danas dizajnerici interijera Kristini Bradač i njezinom partneru Miri Radiću koji su zbog izlaska kod kuće ostavili neodoljivu kćerkicu Vivien.

Naime, par se prošlog tjedna pojavio na otvorenju prvog prodajno-servisnog centra Jaguar Land Rovera u Zagrebu te nisu skidali velike osmijehe s lica.

Podsjetimo, Kristina je utjehu u Miri pronašla nakon bolnog razvoda od nogometaša Darija Smoje, navodno zbog njegove nevjere, a bilo je to davne 2011. godine.

O vezi bivše manekenke i 7 godina mlađeg zagrebačkog poduzetnika počelo se šuškati kada su se sve češće mogli vidjeti zajedno na raznim društvenim događanjima, a zatim su se prestali skrivati.

Kristini se zatim ostvarila najveća životna želja da postane majka, a kćerkica Vivien stigla je krajem 2016. godine. Ipak, prije dolaska malenog anđela, bivša dizajnerica torbi preživjela je veliku životnu tragediju. Naime, dvije godine ranije na prijevremenom porođaju izgubila je kćer Sofie.

Vivien je rođen kao "dijete palčić" u 30. tjednu trudnoće, a kojih se u Hrvatskoj rodi oko 5 posto, no malena obitelj bila je jača od svega. Poznatoj mami Vivien je postala centar svijeta, ali i pononsom tati Miri koji obožavaju provoditi vrijeme s malenom na svježem zraku.

U proljeće 2013. godine, par je nakratko prekinuo vezu, no brzo su shvatili kako ne mogu jedno bez drugoga.