Vidite li vi sličnost?

Tom Cruise iz Širokog Brijega bacio Hrvatsku na koljena: Zbog ovog videa svaka djevojka iz publike poželjela je biti njegova princeza!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan - Nastup na Supertalentu Kristijan - Nastup na Supertalentu +0 Kristijan - Nastup na Supertalentu Galerija

Kristijan Penavić je pjesmu s kojom se predstavio na Supertalentu posvetio Jovani iz Prijedora, a nada se da će se nakon nastupa napokon upoznati, a zanimljivo je da su se nakon njegova nastupa javili mnogi koji su ga usporedili s glumcem Tomom Cruiseom.

I Kristijan Penavić iz Širokog Brijega jedan je od kandidata koji je na Supertalent došao ispričati svoju priču. Od svoje sedme godine svira gitaru, a intenzivno je počeo svirati kada je upoznao jednu djevojku koja mu je na kraju slomila srce.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

''Tada sam pisao pjesme samo o njoj, drugi su mi rekli da mi ne valjaju te pjesme, ali meni su se sviđale. I onda sam izašao iz tog filma, slomila mi je to mlado naivno srce, sad sam krenuo u teretanu pa me to discipliniralo. Zbog jedne male plave sam napisao pjesmu i dosta ljudi je to pogledalo, ona je napravila Instagram, ali nije prihvatila moj zahtjev, no zapratila me jedna druga djevojka, nakon čega sam napisao Princezu i s njom došao na Supertalent'', ispričao je Kristijan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♚_𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐣𝐚𝐧_♚™ (@kristijan_penavic)

Pjesmu je posvetio Jovani iz Prijedora. "Jako je lijepa, upoznali smo se online, ona me nagovorila da dođem na Supertalent, a upoznat ćemo se uživo ako ovo prođe'', priznao je.

"Ta tvoja energija, ali bravo", poručila mu je Maja.

"Ajde da je netko malo rasturio ovu pozornicu, imaš vedrinu i unio si se jako u to", smatra Janko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♚_𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐣𝐚𝐧_♚™ (@kristijan_penavic)

"Presavršen nastup je bio da sam ja van sebe, ali najbolji dio mi je što se ne sramiš govoriti o svojim emocijama, želim ti sreću i privatno s Jovanom", spremno mu je poručila Martina.

"Srušio si moje stereotipe o starkama i gitari, ali siguran sam da sad neće biti samo Jovana, nego Jovane", smatra Davor.

A zanimljivo je da su ga nakon nastupa mnogi usporedili s Tomom Cruiseom, vidite li vi sličnost?

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Celebrity Najtužnija princeza javila se novom fotkom, pa sve još više zabrinula: "Ona stvarno ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene