Kakva situacija

Tu se više ne zna tko je s kim u vezi i tko je koga varao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je ona u pitanju, gotovo da nas više ništa ne može iznenaditi.

Najboznatija je po ulozi u serijalu filmova 'Sumrak saga', ali daleko je poznatija po svom burnom privatnom životu kojeg više i ne pokušava sakriti, jer prije ili kasnije sve izađe u javnost. Obožavatelji su bili šokirani kada su doznali kako je njihov omiljeni par prekinuo vezu, jasno, radi se o Kristen Stewart i Robertu Pattinsonu.

Pogledaj i ovo Suki Waterhouse i Robert Pattinson uhvaćeni u šetnji Holivudski miljenik i njegova lijepa zaručnica u tajnosti su dočekali prvo dijete, boja dječjih kolica dala je naslutiti spol bebe

Još su se više šokirali kad su doznali da je Robert nogirao nju jer ga je prevarila s 20 godina starijim redateljm s kojim je surađivala. Sada kada se sve gleda s odmakom, vrlo je vjerojatno kako je njihova veza i onako bila samo marketinški trik, jer kako se pokazalo Kristen voli cure, a već ih je nekoliko promijenila.

Sada je u vezi s francuskom umjetnicom Soko, a tu stvari postaju krajnje zanimljive. Nakon turbulentne veze sa svojom asistenticom Aliciom Cargile, koja je završila neslavno, utjehu je pronašla u mladoj pjevačici, a baš Soko je izjavila kako je bila u ljubavnoj vezi s Robertom Pattinsonom! Nije objasnila razlog prekida, ali mediji nagađaju kako bi ovo otkriće moglo opasno poljuljati odnos između Kristen i Soko.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene