Druga osoba

Pojavila se kao slatka djevojka, a danas se o njoj piše zbog veza sa ženama i drastičnim promjenama imidža

Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) +5 Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Galerija

Kristen Stewart danas navršava 30. rođendan, a svijet je za nju čuo nakon uloge u "Sumrak sagi".

Holivudska glumica Kristen Stewart proslavila se ulogom tinejdžerice Belle Swan, koja se zaljubi u zgodnog vampira u "Sumrak sagi". Nakon toga je naslovnice medija uglavnom ispunjavala zbog događaja iz svog ljubavnog života, nenadane promjene seksualne orijentacije, ali i drastičnih promjena imidža.

Pogledaj i ovo Djetinjstvo na filmskim setovima - 1 veliki snovi traže i velika odricanja Djetinjstvo na filmskim setovima: Evo kako izgleda život glumaca koji su startali kao djeca, ne nose se svi s teretom slave jednako uspješno

Njezina prva velika javna ljubav bila je ona s Robertom Pattinsonom, kojeg je ljubila i na filmskom platnu, a vezi je došao kraj zbog navodne afere s redateljem Rupertom Sandersonom. No svjetski su mediji prenosili kako je to zapravo bila dobro osmišljena marketinška priča, a da je Kristen zapravo ljubila samo žene, i to neka poznata lica.

Jedna od njih je anđelica Victoria's Secreta Stella Maxwell, s kojom je dugo održavala otvorenu vezu, a tijekom tog perioda paparazzi su ju bili uhvatili s još nekoliko žena. Posljednja dama s kojom su ju povezivali jest scenaristica Dylan Meyer. S njom su ju snimili dok se ljubila na njujorškim ulicama ne mareći za znatiželjne poglede prolaznika i fotoobjektive.

Osim ljubavnim životom obožavatelje je šokirala svojim drastičnim promjenama izgleda zbog koji je nekada izgledala i neprepoznatljivo, pogotovo s obzirom na to kakvu ju pamtimo s početka karijere. Naime, od preslatke djevojke, dugih smeđih uvojaka i nevinog pogleda malo je toga ostalo. Kosu je ošišala sasvim kratko, obojila ju u plavo, a čini se da je odustala i od dotjeranih izdanja jer se u javnosti najčešće pojavljuje u širokim kombinacijama i bez trunke šminke na licu.

No unatoč tome Kristen je tijekom posljednjih nekoliko godina ostvarila suradnju s nekima od najpoznatijih modnih brendova poput Chanela, a među posljednjim filmskim ulogama je ona u posljednjem nastavku "Charliejevih anđela" iz 2019. godine, koji nije briljirao na kinoblagajnama.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) +0 Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Celebrity Bivši supružnici se zajedno zabavljaju u izolaciji, dok njegove lijepe žene nema nigdje na vidiku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene