Ponovno zaljubljena

Slavna glumica više nije sama - ima novu curu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristen Stewart proslavila je uloga u serijalu filmova 'Sumrak'. Ljubovala je s kolegom, a onda joj se nešto dogodilo i od svog je života napravila pravu dramu.

Mlada glumica, zvijezda serijala filmova 'Sumrak' Kristen Stewart i izvan filmskog seta doživljava prave drame. Nakon što je prevarila kolegu iz filma s kojim je ljubovala, Roberta Pattisona sa 20 godina starijim redateljem s kojim je surađivala na filmu 'Snjeguljica i lovac', Kirsten se jednostavno pogubila. Pala je u depresiju i neko se vrijeme skrivala od javnosti i medija.

Pogledaj i ovo Al Pacino (Foto: Profimedia) Ljubav ne pita Neočekivan odabir 78-godišnje glumačke legende: Zaljubio se u upola mlađu kolegicu?

Preispitivala je svoju seksualnost, ali u to vrijeme nije željela javno gorvoriti o tome. Ipak, kada ste svjetski poznati, teško je sačuvati tajne. U javnost je izašla informacija kako Kirsten ima curu i to ne bilo koju već svoju asistenticu Aliciu Cargile. Djevojke su šetale gradom držeći se za ruke, a Kirsten više nije morala objašnjavati svoje sklonosti. Kako to već biva, ni ta veza nije potrajala iako je dobila čak i mamin blagoslov.

Još jednom je nastupilo vrijeme samovanja, ali čini se kako to više nije sličaj. Mlada glumica nedavno je viđena s nepoznatom ženom. Pogađate, žene nije dugo ostala nepoznata. Navodno se radi o francuskoj pjevačici Soko.

 

A photo posted by Kristen Stewart (@immzstewart) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene