Kristen Stewart i Sara Dinkin nerazdvojne su od početka ove godine.

Galerija


Cijeli celebrity svijet posljednjih je dana na slavnoj Coachelli.

Vezani članci Kristen Stewart (Foto: AFP) Glumica u slobodno vrijeme ne mari za to kako izgleda, no ovoga puta se itekako sredila Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Prelijepu Victoria's Secret anđelicu 2016. osvojila je poznata holivudska glumica, a čini se kako ljubav cvjeta i dalje

The Coachella Valley Music and Arts Festival, koji se tradicionalno održava u pustinji Colorado u Kaliforniji, posljednjih je dana privukao brojne zvijezde i na pozornici i u publici.

Posebnu pažnju tradicionalno privlače slavne dame koje nemaju problema s oskudnim krpicama koje su pomno birale mjesecima unaprijed, no postoje i izuzeci poput glumice Kristen Stewart, koja je na koncert Ariane Grande stigla u vrlo ležernom izdanju traperica i majice dugih rukava te s djevojkom Sarom Dinkin.

Glumica i stilistica na Coachelli su od prvog dana, a svoju zaljubljenost ne skrivaju, pa nemaju problema s izmjenjivanjem nježnosti ni pred objektivima.

Podsjetimo, glumica je nakon prekida dvogodišnje veze s top-modelom i anđelicom Victoria's Secreta Stellom Maxwell vrlo brzo počela hodati sa Sarom, od koje se ne odvaja od početka godine.

Navodno je glumica bila ta koja je napucala slavnu manekenku jer joj je smetala njezina opsjednutost slavom.

Prije toga Kristen je bila u višegodišnjoj vezi s glumcem Robertom Pattinsonom, kojeg je upoznala na setu franšize "Sumrak", koja ih je oboje vinula u zvjezdanu orbitu.

Zovu je žena zmaj, očarala je gledatelje, a pogledajte kako je ova atraktivna plavuša izgledala dok je bila brineta!