Svi znaju da je posao za Kirs Jenner uvijek na prvom mjestu pa čak i onda kada članovi njene obitelji proživljavaju osobne drame.


Priča je jednostavna, Scott pije i drogira se, nije mjesec dana došao kući niti se javio ženi s kojom ima troje djece, članicom klana Kardashian, Kourt. Jasno je da su šanse za pomirenje vrlo male, izvori bliski obitelji Kardashian tvrde kako je Kourt ovaj put odlučila ne oprostiti Scottovo raskalašeno ponašanje i već je njegove stvari izbacila iz kuće.

Vezani članci Kris Jenner i Scott Disick - 1 Varao njenu kćer godinama i izluđivao ju tulumarenjem, a ona ga nahvalila za njegovo ponašanje Slika nije dostupna Iskrena izjava ili marketinški trik - 'Da nema djece, presudio bih sam sebi'

S druge strane, Scott je bio važan dio reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' upravo zbog svog stila života. E, baš tu na scenu stupa mama Kris.

Čak i ako ga izbace iz showa on će i dalje ubirati milijune

Kris nije uvjerena kako će se Kourt i Scott pomiriti, ali je savjetovala kćer da ostane u kavim-takvim odnosima s njim jer je on dobar za show. Smatra kako bi bio loš poslovni potez potpuno izgubiti Scotta.

Kada su je pitali kako se Kourtney osjeća, Kris je kratko odgovorila, 'Ona je dobro, Kourtney je dobro'. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook