Stas 'za 5'

Jako kratko i jako seksi: Kakve noge ima slavna 25-godišnjakinja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna je od najboljih britanskih pjevačica, osim izvrsnim glasom, 25-godišnja Jessie J može se pohvaliti i izvrsnim stasom.

Jessie J je publiku na koncertu u londonskoj O2 areni zadivila izvođenjem svojih najpoznatijih pjesama, ali i izvrsnom odjevnom kombinacijom.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

>>> Slavne dame plijenile poglede: Od golih trbuha do utegnutih nogu!

Pjevačica je pokazala izvrsne atribute; duge noge, vrtoglave štikle i kratka haljinica su je učinili zvijezdom večeri. Od glave do pete Jessie je bila odjevena u bijelo, i izgledala je jako seksi.

Uz Jessie J, na koncertu su nastupile Rita Ora, Emeli Sande, Ellie Goulding i drugi.

Inače, koncert je bio posvećen 20. obljetnici smrti Stephena Lawrencea, koji je umro 1993. godine. Upravo je slučaj Stephena Lawrencea dignuo Veliku Britaniju na noge: kao 18-godišnjak je ubijen na ulici u jugoistočnom Londonu dok je čekao autobus. Tek 2012. su osuđeni krivci za Stephenovu smrt, koja je rezultat rasnih problema – Stephen je izgubio život zbog svoje tamne puti.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene