kraj megxita

Kraljica Elizabeta je na mukama: Proživljava bolne trenutke i boji se za opstanak britanske monarhije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska kraljica je podržala odluku njezinog unuka, princa Harryja i njegove supruge da se odreknu kraljevskih titula, no želi da se prestane raspravljati o toj temi.

Elizabeti II. (93) dosta je rasprave o njezinom unuku princu Harryju (35) i njegovoj supruzi Meghan Markle (38). Kako piše Daily Mail, kraljica javno podupire njihovu odluku o odricanju od kraljevskih titula, no više ne želi razgovarati o tome i želi da se tema “Megxit“ što prije zaboravi.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Izvor blizak kraljevskoj obitelji je objasnio kako se Elizabeta boji da konstantno izvještavanje o Harryju i Meghan šteti monarhiji kao ustanovi i stvara napetosti u obiteljskim odnosima. “Kraljica je željna sve to razriješiti jer vidi da uništava monarhiju i mislim da je sve skupa na privatnoj razini bolno za nju. Ne želi više razmišljati o tome“, ispričao je izvor.

Vijesti o kraljičinim mukama stižu dva dana nakon što je su iz Buckinghamske palače objavili kako Harry i Meghan ne smiju koristiti riječ kraljevski u bilo kakvom brendiranju nakon što se službeno 31. ožujka odreknu titula Vojvotkinje i Vojvode od Sussexa.

Supružnici su objavili priopćenje kako će prestati koristiti zaštitni znak “Sussex Royal“, koji je na njihovoj internetskoj stranici iInstagramu, od proljeća ove godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +4 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog nje se odrekao titule vječnog neženje: U 57. godini dobio prvo dijete s 20 godina mlađom suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene