Sussex Royal

Harry i Meghan u novim problemima: Ne smiju koristiti brend na koji su potrošili desetke tisuća funti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta zabranila je Meghan i Harryju korištenje brenda „Sussex Royal“ koji ih je koštao desetke tisuće funti, jer se, kako tvrdi kraljica, više ne smiju predstavljati kao dijelovi kraljevske obitelji.

Kraljica Elizabeta zabranila je Meghan i Harryju korištenje brenda Sussex Royal. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potrošili su desetke tisuća funti na novu web stranicu te na svoj vrlo popularni instagram profil Sussex Royal.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Par je također želio registrirati Sussex Royal kao svjetski logo za brojne oblike aktivnosti, među kojima modni brendovi, pribor, knjige i društvene usluge, piše Daily Mail.

Logo je trebao uključivati i novu humanitarnu organizaciju – Sussex Royal, organizacija vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

Ali kraljica i njezini izvršni dužnosnici su se nakon dugačkih pregovora složili kako je neprimjereno da princ Harry i Meghan Markle zadrže riječ kraljevski na svojim proizvodima. Tako će dvojac morati odustati od odabranog naziva nakon što su odlučili odstupiti sa svojih kraljevskih dužnosti.

Iz svega toga jasno proizlazi da će morati iznova stvoriti i postaviti svoj brend na tržište. O svemu se službene informacije i dalje taje pa je još uvijek neizvjesno kako će se situacija točno razriješiti, no vjeruje se da je par odluku ipak prihvatio te da neće pokušati zadržati ime bilo kakvim sredstvima.

 

Marko Grubnić otkrio tajnu svojih Instagram slika: ''Nema tu fotošopiranja!'' I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene