Kraljica Rania od Jordana na Instagramu je čestitala rođendane svom suprugu kralju Abdullahu II. i njihovu sinu princu Hashemu.

Galerija


Njezino Visočanstvo kraljica Rania od Jordana (50) svojim istančanim stilom, ljepotom, humanitarnim radom i otvorenim srcem osvojila je poklonike daleko izvan granica svog kraljevstva.

Slovi i za najljepšu kraljicu na svijetu, a sada je na svojem Instagramu otkrila kome pripada njezino srce u objavama koje je posvetila dvojici najvažnijih muškaraca životu.

"Čini se nemogućim voljeti vas više, no svaki dan uvjerim se da sam u krivu... dvaput! Sretan rođendan Vašem Visočanstvu i mom princu Hashemu", napisala je na arapskom i engleskom pored fotografija svojeg supruga kralja Abdullaha II. i njihova sina Hashema, koji slave rođendan isti dan. Abdulah je napunio 59 godina, a Hashem 16.

Objavila je i fotografiju na kojoj skockana, kao i uvijek, pozira sa svojim suprugom.

"Nadam se da će ti svaka godina donijeti mir kojim zračiš i širiš ga po svijetu. Sretan rođendan, Vaše Visočanstvo", napisala je lijepa kraljica i posvetom suprugu dirnula mnoge sunarodnjake koji su svojem kralju ispod njezine objave poželjeli sve najljepše povodom rođendana.

Rođendan je ocu na Instagramu čestitao i princ Husein, najstariji sin kraljevskog para i budući prijestolonasljednik kojemu je 26 godina.

Osim dvojice sinova, kraljevski par ima i dvije kćeri, 24-godišnju princezu Iman i 20-godišnju princezu Salmu.

Rania je odrasla u Kuvajtu, a svojeg supruga upoznala je slučajno na jednoj svečanoj večeri 1993. godine. Za jordanskog princa vjenčala se 1993., a kada je Abdullah 1999. godine preuzeo ulogu kralja, nju je proglasio kraljicom.

Korana Gvozdić objavila predivnu vijest uz još ljepše fotografije: ''Nas troje, imam sve na svijetu"