Dvor u panici

Kraljica iselila iz palače, zbog problema koji je nastao u pomoć su joj priskočili i stručnjaci

Kraljica Elizabetha II (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabetha II (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabetha II (Foto: Profimedia) Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) +1 Kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) - 3 Galerija

Kraljica Elizabetha II iselila se iz Buckinghamske palače zbog straha od štakora i bolesti koje oni prenose.

Buckinghamska palača u ozbiljnim je problemima - kraljica Elizabetha se iselila. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles Povijesni trenutak Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

Nakon najezde štakora koji su zavladali starim cijevima palače, kraljica i njezin dvor napustili su svoj dom, a u pomoć su pozvani i deratizeri. 

Navodno je kraljica ostala užasnuta brojem glodavaca koji su se počeli pojavljivati i izvirivati iz ventilacije i cijevi u palači te je odmah odlučila otići dok se problem ne riješi. 

"Miševi i štakori su sve veći problem u Londonu, a osobito se to osjeća u jako starim zgradama. Osoblje u prizemlju i podrumu palače sve je uznemirenije povećanjem broja glodavaca koje se može vidjeti kako trčkaraju hodnicima u svako doba dana", rekao je izvor iz Buckinghamske palače. 

Na kraljičinu žalost, s obzirom na to da je London lučki grad na rijeci, malo toga se može učiniti po pitanju suzbijanja rasta broja štakora i miševa. 

Kraljičino je osoblje pozvalo deratizere ne bi li barem malo popravili situaciju. U palači su štakori viđeni čak i u kuhinji, što zbog higijenskih i zdravstvenih razloga definitivno nije prihvatljivo. 

Kraljevska obitelj zajedno s kraljicom napustila je dvor za vrijeme saniranja problema, a navodno se Elizabetha osobito zabrinula zbog zdravstvenih prijetnji koje štakori mogu predstavljati. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +6 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad muška ekipa s brodića sretne Ninu Badrić, fenomenalni su!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene