Kraljica Elizabeta i princ Harry sastali su se nasamo u dvorcu Windsor.

Galerija


Kraljica Elizabeta održala je u utorak četverosatni sastanak s princem Harryjem u dvorcu Windsor kako bi raščistili sve moguće nesuglasice, te kako bi mu osobno dala do znanja da će uvijek biti dobrodošao natrag kući ako se poželi vratiti svom kraljevskom životu, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Kraljica Elizabeta Jedan detalj s ove fotografije bio je zadnja kap koja je prelila čašu i povod Harryju i Meghan da napuste obitelj Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Oni to ozbiljno? Harry i Meghan ignorirali kraljičin poziv u Škotsku zbog poprilično smiješnog razloga

93-godišnja kraljica tako je odlučila pozvati vojvodu od Sussexa, odnosno svog dragog unuka Harryja na ručak kako bi njih dvoje otvoreno porazgovarali uoči posljednjih službenih dužnosti koje čekaju njega i suprugu mu Meghan Markle prije 31. ožujka kada će i službeno odstupiti s dužnosti.

Izvor s dvora je za The Sun potvrdio kako je njihov razgovor završio s Kraljičinim izjavljivanjem ljubavi unuku pri čemu mu je jasno dala do znanja da se može vratiti kući kada god to poželi.

"Kraljica je imala o puno toga pričati s Harryjem i ovo je bilo idealno vrijeme za njih dvoje, da izglade sve i postignu mir. Bila je to prva prilika za razgovor s Harryem nasamo i da čuje kakvi su njegovi planovi. Sve je proteklo u opuštenoj atmosferi i mogli su reći sve što im je bilo na umu", izjavio je izvor.

Dodao je i kako je kraljica Elizabeta bila vrlo uzrujana zbog Meghan i Harryja, odnosno njihove odluke da se presele u Sjevernu Ameriku, te da bi češće voljela viđati svog praunuka Archieja.

"Prihvatila je trenutno da su oni tako odlučili i da će živjeti u Sjevernoj Americi. No također je htjela i jasno im dati do znanja da za život neće moći zarađivati iskorištavajući svoju kraljevsku titulu i naslov. Također im je rekla da se mogu vratiti ako to požele jer će biti dočekani širokih ruku", rekao je izvor za britanske medije.

Indira otkrila "krivca" zbog kojeg neće na Eurosong: "E sad ćeš završiti u svim novinama"