Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je u Buckinghamskoj palači izbila tučnjava, kraljica je naredila da napusti dvor.


Omiljeni kuhar kraljice Elizabete, Adam Steele, navodno je otjeran s kraljevskog dvora. Razlog otkaza je umiješanost u tučnjavu s drugim članom osoblja Buckinghamske palače, piše Us Weekly.

Vezani članci Slika nije dostupna Tužna vijest iz Buckinghamske palače: Princ odlazi! Slika nije dostupna Nevjerojatan život kraljice Elizabete II - Udala se za rođaka, vozila kamione u ratu...

Spremačice i ostale sluge svjedočili su obračunu, a 28-godišnji Adam Steele je uhićen te je noć proveo u zatvoru.

Magazin Globe objavio da se princ William odriče prijestolja

'Nitko ne zna što je točno rekao Adamu, no čini se da je bilo nešto u stilu - 'Sad je dosta, vrijeme je da prestaneš piti.' Što god da je bilo, u sljedećem trenutku drugi je muškarac završio krvavog lica i s porezotinom na obrvi. Oni su radili zajedno i svi su mislili da su prijatelji', rekao je izvor.

Mark Flanagan, zadužen za kraljevsku kuhinju, pokušao je spasiti Steelea, no nije uspio. 'Mark ga je želio zadržati jer je Adam zaista odličan kuhar te je vrlo popularan kod članova kraljevske obitelji', rekao je izvor.

Steele je za kraljevsku obitelj radio nekoliko godina, a djed prinčeva Williama i Harryja, princ Philip, prema njemu je gajio posebne simpatije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook