Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se u Windsoru. Narod je oduševljen novim kraljevskim parom. Na ulicama se slavi.

Galerija


Zbog ograničenih prava prikazivanja videa vjenčanja mogu gledati isključivo posjetitelji s područja RH. Hvala na razumijevanju.

Kraljevsko vjenčanje održalo se u Windsoru.  Meghan Markle i princ Harry uplovili su u bračnu luku. Atmosferu prati naša novinarka i urednica Mirjana Filipović. Javila je tako da je pred samo vjenčanje na ulicama atmosfera već bila pri usijanju. Kako i ne bi, kad svijet svjedoči ostvarenju bajke.

Atmosfera kraljevskog vjenčanja (Foto: PIXSELL) - 3
Atmosfera uoči kraljevskog vjenčanja (Foto: Mirjana Filipović) - 4 Foto: Mirjana Filipovi?

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

Tijekom ceremonije vjenčanja bilo je posebno veselo. Tako je okupljena svjetina pjevala "Stand By Me" tijekom izmjene zavjeta, a pala je i pokoja suza među obožavateljima Meghan i Harryja. Sve je, dodaje Mirjana, prošlo u savršenom redu te nije bilo nikakvih neugodnosti. Ljudi s kojima je pričala svi redom obožavaju kraljevski par.

Atmosfera kraljevskog vjenčanja (Foto: PIXSELL) - 3
Atmosfera kraljevskog vjenčanja (Foto: PIXSELL) - 4 Foto: Pixsell

"Probudili smo se u četiri ujutro jer su ceste oko Windsora zatvorene od pet ujutro, a opet se otvaraju tek oko ponoći. Najveći obožavatelji već su u 04:30 bili na svojim pozicijama, a stigli su iz svih krajeva svijeta. Slavljeničko raspoloženje osjeti se na svakom koraku, sigurnosne mjere su na visokom nivou, a kretanje je ograničeno", javila je naša novinarka uoči svadbe godine. Osim toga, neki su, kaže, spavali na cesti kako bi zauzeli najbolju pozicije za kraljevsko vjenčanje.