O slavnoj obitelji iz prve ruke

Jasmine godinama živi u Londonu, a objasnila nam je kako su nastali antisuveniri koji su preplavili grad: "To je ispalo sasvim slučajno"

Jasmine Killen radila je za princa Charlsa (Foto: dnevnik.hr) Jasmine Killen radila je za princa Charlsa (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jasmine Killen radila je za princa Charlsa (Foto: dnevnik.hr) Galerija

Jasmine Killen koja već dugi niz godina živi i radi u Londonu, a između ostalih radila je i poslove za princa Charlesa, bila je gošća specijala Nove TV Kraljevsko vjenčanje.

O tome kakav je život iza kulisa kraljevske obitelji čuli smo iz prve ruke u specijalu nove TV "Kraljevsko vjenčanje". Jasmine Killen već dugi niz godina živi i radi u Londonu, a između ostalih radila je i poslove za princa Charlesa.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Odgovarajući na pitanje kako je bilo raditi za princa Charlesa, rekla je kako svatko zna svoju koreografiju, gdje treba biti, što reći, a što ne. "Nema neizvjesnosti, improvizacije, osim u nekim privatnim momentima. S tim da je princ Charles u privatnom životu ljubazna osoba", objasnila je.

Kaže i da su članovi kraljevske obitelji općenito ljubazni prema zaposlenicima. "Jednom kad se naviknu na vas i kad znaju da na vas mogu računati, apsolutno nema problema", kaže.

Ugovor o tajnosti, kaže, nije potpisala jer se to podrazumijeva ako se radi za bilo kakve državne službe. "Ja sam već davno potpisala ugovor o državnim tajnama koji vrijedi za cijeli život, pod to spada sve, podrazumijeva se da čovjek ne može na tim nekim mjestima imati luskuz da bude indiskretan", objašnjava.

Mišljenja je kako su u kraljevskoj obitelji svi izvan sebe od zadovoljstva zbog izbora princa Harryja.

"Njihov sin našao je nekoga tko kraljevskoj obitelji daje jednu sasvim novu dimenziju. Meghan je svoja vlastita osoba, ona nije neka dvodimenzionalna europska princeza", kaže.

Priča o antisuvenirima

Jasmine Killen nakon ceremonije rekla je da joj je zapravo drago jer se vjenčanje nije dogodilo u Londonu jer zbog toga u gradu sve funkcionira bez problema. Čini joj se da se u Windsoru sve pretvorilo u pravo veselje, ali slavilo se, kaže, i u londonskim kafićima.

Objasnila je i kako su nastali antisuveniri koji su preplavili London i koji se prodaju povodom kraljevskog vjenčanja.

"To je ispalo sasvim slučajno. Kad su se William i Kate vjenčali Kinezi su slučajno na lončić za kavu umjesto Williamove stavili Harryjevu fotku. U Londonu su ovaj put imali inspiracije pa je proizveden tanjur na kojem je Meghan s pjevačem s Edom Sheeranom", objasnila je Jasmine koja i sama posjeduje antisuvenir s prvog vjenčanja.

"Englezi su vrlo vješti u tome da su dosta sentimentalni kad ne očekujete, ali imaju i dobar osjećaj za humor", zaključila je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene