nisu zaboravili

Kate i William iznenadili potezom prema Meghan Markle, a odmah za njima oglasili su se i Charles i Camilla

Kraljevska obitelj Kraljevska obitelj Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry +16 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Članovi kraljevske obitelji na društvenim mrežama čestitali su rođendan Meghan Markle uz fotografije s njihova jedinog susreta u zadnje dvije godine.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle slavi 41. rođendan, a tim su se povodom na društvenim mrežama oglasili članovi obitelji njezina supruga princa Harryja.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Princ William i Kate Middleton prvi su joj iz obitelji čestitali rođendan, a to su napravili u svojim pričama na Instagramu gdje su uz Meghaninu fotografiju kratko napisali: "Želimo sretan rođendan vojvotkinji od Sussexa".

Odmah za njima oglasili su se princ Charles i njegova supruga Camilla sa sličnom porukom i Meghaninom fotografijeom s istog događaja, odnosno s proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II. To je ujedno bio i njezin prvi posjet Velikoj Britaniji nakon što je prije više od dvije godine s Harryjem odstupila s kraljevskih dužnosti i odselili su u SAD.

S kraljevskom obitelji od tada navodno nisu u najboljim odnosima, a dodatno ih je narušio intervju koji su dali Opri Winfrey i u kojem su otkrili mnoge šokantne detalje iz svojeg života u palači.

Nedavno se pisalo i kako su Meghan i Harry odbili poziv njegove bake na ljetovanje s kraljevskom obitelji na njihovu škotskom imanju u Balmoralu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić javila se iz Crne Gore fenomenalnom fotografijom u neobičnom badiću: ''Prva noga estrade!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 11 Madalina Ghenea - 13 Madalina Ghenea - 5 +12 Madalina Ghenea - 4 Celebrity Zovu je senzacijom Instagrama i kažu da izgleda nestvarno, a nove fotografije ove ljepotice opravdavaju sve spomenuto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene