Iako je Kourtney najstarija sestra Kardashian te ima 39 godina, ništa na njoj ne odaje tu brojku.

Galerija


Ima se i čime pohvaliti.

Vezani članci Kourtney Kardashian - 6 Slavna sestra i milijunašica ima svoju teoriju o koronavirusu: "Obratite pažnju, djeco" Natalie Halcro Reality zvijezda u tajnosti rodila kćerkicu te pozirala s njom, no otac djeteta pravi je misterij

Iako je Kourtney Kardashian najstarija sestra Kardashian te će ove godine u travnju navršiti 40 godina, ništa na njoj ne odaje tu brojku.

Crnokosa ljepotica i majka troje djece izgleda bolje no ikad, zbog čega su mnogi korisnici interneta počeli komentirati kako je postala najzgodnija pripadnica brojne reality obitelji. Iako je potpuno jasno da na njoj nije sve potpuno prirodno, činjenica jest kako je Kourtney sve operacije zadržala u granicama dobrog ukusa za razliku od njezinih sestara.

Također, reality zvijezda već godinama pazi što jede, pa je tako organska hrana jedino što se nalazi u njezinu frižideru. Također, velika je pobornica vježbanja, a kad imaš teretanu u kući, onda nije problem vježbati baš svaki dan.

A svojom se zanosnom linijom Kourtney voli hvaliti na svakom koraku, što je razumljivo jer je doista besprijekorna. Tako je 39-godišnjakinja nedavno viđena u Los Angelesu u sportskom izdanju, a uske tajice istaknule su njezine obline, koje očito nisu plod fotošopa.

Čini se kako je njezinu sve boljem izgledu pridonijela i činjenica da je od prekida turbulente veze s ocem svoje djece, Scottom Disickom, ljubila samo puno mlađe muškarce uz koje se tako i osjećala.

Kako god bilo, u našoj se galeriji uvjerite kako Kourtney s godinama izgleda samo sve bolje.