Karijera NBA igrača Lamara Odoma pala je u drugi plan čak dva puta u nekoliko godina.

Galerija


Košarkaš je spreman za povratak.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Dala je ultimatum, ako ne potraži pomoć - njihovom braku je kraj!' Slika nije dostupna 'Njegova žena zna točno gdje je - nije odlučila što će napraviti!'

Karijera NBA igrača Lamara Odoma pala je u drugi plan čak dva puta u nekoliko godina: prvo kada je ušao u slavnu obitelj Kardashian oženivši najmlađu sestru Khloe, a drugi put kada je pronađen u nesvjesti na podu jednog bordela u Nevadi nakon četiri dana okorjelog tulumarenja s prostitukama.

U to vrijeme Khloe je već zatražila razvod, no ostala je uz njega sve dok ponovno nije stao na noge.

Podsjetimo, košarkaš i reality zvijezda vjenčali su se nakon samo mjesec dana veze u rujnu 2009. godine, a ona mu je bila velika podrška tijekom borbe s ovisnošću, koja ja trajala godinama prije nego što je nju upoznao. Osim ovisnosti o opijatima, Lamar je imao problema i s time da ostane vjeran, a sve je to, logično, dovelo do razvoda.

Prije Khloe, Lamar je u braku s Lizom Morales dobio troje djece, no sin Jayden preminuo je nekoliko mjeseci nakon rođenja te je to navodno bio okidač da NBA zvijezda počne s konzumiranjem droge. Zbog tragične sinove smrti Lamar se udaljio od supruge te zdravi sportski život zamijenio divljim. Uz Khloe se malo smirio, no nedovoljno da bi sačuvao brak, a u konačnici i sebe.

Nakon dugog i teškog oporavka poslije skandala u bordelu, tijekom kojeg je cijela obitelj Kardashian bila uz njega, Lamar je nakon 3 godine spreman za povratak. Iako je zadnji put na parketu bio 2013. godine, sportaš se osjeća sretno i zahvalno što ponovno može pokrenuti karijeru, i to na Filipinima.

"Bio sam na rubu smrti, tako da je sama prilika da igram moja pobjeda", kratko je otkrio novinarima.

"Tko zna, ako sve prođe dobro... NBA klubovi će uskoro uzimati slobodne igrače za doigravanje. Ovisi o tome kako ću igrati", otkrio je Lamar i želju za povratkom na sam košarkaški vrh, no stručnjaci su vrlo skeptični nakon svega što je proživio. "Važno mi je da odem pod vlastitim uvjetima i da mogu spavati noću", zaključio je.

Nažalost, gdje god krenuo, skandal s bordelom nitko neće zaboraviti...

Mia Franić progovorila o planovima za budućnost i otkrila kako se slaže s bivšim suprugom Draganom Juriljem

Poznati Hrvati i Hrvatice koji su rano postali roditelji: ''Mama, ti znaš da si ti mene već rodila u mojim godinama?''

Indira opet ima dugu kosu: Ovako je to izgledalo nekad, a pogledajte na kakav se eksperiment sada odlučila

Zvijezda serije ''Na granici'' otkriva zašto je na kazališnim daskama redovito bez odjeće