Finale showa "Ples sa zvijezdama" mnoge je natjeralo na suze.

Galerija


Finalna večer showa "Ples sa zvijezdama" emotivan je događaj ne samo za kandidate i njihove plesne trenere već i njihovu pratnju. 

Vezani članci Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dvije žene Ivana Šarića: Jednoj poručio da je bomba, a drugoj "ali kad sam te vidio, pa skoro sam..." Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ivan Šarić nije imao tremu u "Plesu sa zvijezdama" i to zahvaljujući samo jednoj osobi, evo o kome je riječ

Nakon tri mjeseca mukotrpnih vježbanja i svakodnevnog druženja jednoj avanturi došao je kraj pa je logično da su mnogi potreseni osjećajima. Oproštaj nikome ne pada lako. 

Ivan Šarić prvi je put za vrijeme trajanja showa bio vidno potresen emocijama, a istovremeno je njegova plesna partnerica Paula Jeričević ronila suze na sceni dok je slušala komentare žirija.

"Prestanite plakati. Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača", našalila se članica žirija Tamara Despot i dodala kako obožava Šarića. 

Slično se dogodilo i partnerici Slavka Sobina Gabrieli Pilić, koja je također pustila suzu. 

Osjećaji su preplavili i Koranu Gvozdić, lijepu zaručnicu Ivana Šarića, koja je i sama otplesala par koraka na plesnom podiju "Plesa sa zvijezdama", a emocije su ponijele i hrvatskog košarkaša Dina Rađu, supruga Viktorije Rađe

Na kraju emisije, pred proglašenje pobjednika, plesali su Viktorija i Marko, a na kraju plesa Viktorija se slomila i od suza pala na pod, gdje je jecala dok su je bodrili žiri, publika i njezin plesni partner. 

Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!