Par ne skriva sreću zbog nedavnih zaruka, no prema svemu sudeći još nisu spremi za svoj dan iz snova.


Lijepa voditeljica Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić proteklo ljeto svoju četverogodišnju vezu podigli su na jednu višu razinu. Na bajkovitom grčkom otoku Zakintosu Ivan je skupio hrabrosti i zaprosio Koranu koja je s oduševljenjem pristala uploviti u bračnu luku.

Vezani članci Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plesni nastupi rasplakali su i plesače i publiku: "Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača" Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) Nastup Ivana i Paule bio je pun iznenađenja: On je pjevao, a posjetila ih je i neočekivana gošća

Kako teku pripreme za vjenčanje jednog od najljepših parova u Hrvatskoj i tko je spremniji za ovaj veliki korak otkrila nam je zgodna ekonomistica. "Nemam baš ništa. Nisam si još ništa dogovorila, nemam još ni vjenčanicu. Znam sigurno samo gdje ću ići kod frizera i to je sve što znam", kaže Korana.

 

#summerlove #vacation #zakynthos #greece #justthetwoofus

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Novopečeni zaručnici još nisu odredili datum kada će se jedno drugome zakleti na vječnu ljubav, a ako sve bude po planu, vjenčanje bi trebalo biti iduće godine.

"Vjerujem da sve ide svojim tokom", napominje Korana. Ipak, kako kaže, da se Ivana pita odugovlačenja ne bi bilo. 'Baš su ga danas prijatelji pitali kad će i on im je rekao da što se njega tiče vjenčanje može biti idući utorak. No to tako ne ide', kaže Korana koja smatra da će većina organizacije na kraju pasti na njena leđa.

"Muško k'o muško, prepušta vjerojatno sve meni. Kako to već ide", zaključuje Korana koju jedva čekamo vidjeti u bajkovitoj vjenčanici.