Ivan Šarić i Korana Gvozdić zajedno su od 2012. godine, a nakon 4 godine veze zaručili su se u Grčkoj.

Galerija


Ako netko ne propušta revije domaćeg modnog dvojca eNVy room, onda je to voditeljica Korana Gvozdić, jedna od njihovih ambasadorica.

Vezani članci Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić objavila novu trudničku fotografiju, neki su pomislili da je otkrila spol i ime bebe Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Jedna od najljepših Hrvatica progovorila o grčkim zarukama: "Bio je čudan i ne baš normalan"

Na slavljeničku reviju spomenutog brenda zanosna brineta stigla je u društvu zaručnika, komičara Ivana Šarića, kojem je "da" rekla 2016. godine tijekom ljetnog odmora na grčkom otoku Zakyntosu.

Osim što su jedan od najstabilnijih domaćih parova, jedan su i od najatraktivnijih domaćih parova, što su u ponedjeljak i dokazali u Muzeju za umjetnost i obrt. Par je blistao u crnim komadima od glave do pete, a logično, nešto više pažnje privukla je Korana koja je istaknula dekolte šljokičastim grudnjakom koji je izvirivao iz elegantnog odijela.

Prelijepa brineta poznata je po tome što voli eleganciju, a često ju možemo vidjeti u kmbinezonima te hlačama i sakoima koji fantastično naglašavaju njezinu vitku liniju.

Ne sumnjamo kako je Ivan pucao od ponosa na svoju zaručnicu, koja mu je godinama najveća podrška.

Tako ga je Korana svake nedjelje bodrila i na "Plesu sa zvijezdama", ali i na nedavnom stand-up showu u Ciboni, koju je nasmijao do suza. 

Zvijezdu serije "Dosjei X" pamtimo kao crvenokosu bombu Scully, a danas ju ne bismo ni prepoznali