Konstantin Haag skinuo se na setu serije "Drugo ime ljubavi" i snimio scene koje će njegove obožavateljice još dugo pamtiti.

Galerija


 

Vezani članci Konstantin Haag Zvijezda domaće serije otkrila nam je što bi svaki muškarac u životu trebao probati: "Nema ništa teže" Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Domaći glumačko-ljubavni par ne krije koliko se voli: Objavili preslatke fotke s romantičnog odmora

Mladog glumca Konstantina Haaga domaća publika ima priliku pratiti u seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", u ulozi buntovnika Gorana Šarića čije je jedno od posljednjih pojavljivanja ženski dio publike ostavio bez teksta.

Naime, Konstantin se pokazao kao pravi profesionalac i bez problema se pred kamerama u potpunosti razgolitio, pokazao svoju top formu i stvorio scene za pamćenje.

Mladi se glumac dosad pokazao kao skromna osoba, naročito što se tiče obožavateljica.

"Najvažnije mi je odraditi projekt što bolje, a što će to donijeti, vidjet ćemo. Vjerojatno ću uspjeti odgovoriti na njihove poruke na društvenim mrežama", rekao nam je Konstantin uoči početka emitiranja serije.

Da je skromnost prije svega vrlina prepoznala je i glumica Jagoda Kumrić, koja je također dio glumačke postave hit-serije pa se između njih dvoje rodila ljubav.

"Proživljavam divno razdoblje, imam predivnu djevojčicu koja je centar mog svijeta, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, trenutačno radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku", izjavila je Jagoda za Story.

Par ne krije vezu u kojoj su oboje sretni i uživaju, a njihovi kolege i bližnji smatraju da su predivan par.

Sve o seriji "Drugo ime ljubavi" čitajte na službenoj stranici

Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled