Akademija likovnih umjetnosti koncerti
Akademija likovnih umjetnosti koncerti

U četvrtak na rasporedu je koncert mladog i iznimno talentiranog pjevača Matije Cveka, u petak na pozornicu stiže Damir Kedžo, a u subotu nastupaju mlade vokalne snage Vlaho Arbulić i Luce.


Skriveno dvorište Akademije likovnih umjetnosti ovih dana živi u glazbenom tonu.

Vezani članci Damir Kedžo- (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Damir Kedžo otkrio nam je što sigurno više neće ponoviti i zašto zbog toga žali Damir Kedžo- (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Damir Kedžo progovorio je o svom ljubavnom životu i otkrio nam svoju veliku želju

Koncerti tijekom dana i večeri, mladi bandovi i poznate glazbene zvijezde u sklopu Staropramen piknika zabavljat će sve posjetitelje do kraja ovog vikenda točnije do nedjelje. U četvrtak na rasporedu je koncert mladog i iznimno talentiranog pjevača Matije Cveka, u petak na pozornicu stiže Damir Kedžo, a u subotu nastupaju mlade vokalne snage Vlaho Arbulić i Luce. U nedjelju, posljednjeg dana Staropramen piknika održat će se koncert Nike Turković, neodoljive mlade zvijezde sjajnog glasa koja će očarati sve posjetitelje dvorišta Akademije likovnih umjetnosti (Ilica 85).

Svi koncerti počinju u 20 sati, dok u poslijepodnevnim satima nastupaju mladi bandovi koji u akustičnoj verziji izvode covere svjetski poznatih hitova. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Osim u odličnoj glazbi, posjetitelji imaju priliku uživati u prekrasnoj atmosferi zelenog parka uređenog za piknik u središtu grada. Ove godine se na pikniku jede burger koji je proglašen najboljim hrvatskim burgerom – Mason burger.

Skriven od pogleda, gužve i uređen za opušteno druženje i najbolje proljetne trenutke, ovaj je piknik savršeno mjesto za bijeg od obaveza i za uživanje u hrani, pivu, glazbi i odličnoj atmosferi. Originalna zabava na travi, uz dekicu, klupe, pletene košare, lampice i svijeće najbolji je način za proslaviti proljeće i posebne trenutke stvorene za uživanje.