Aleksandra Dojčinović otvorila je revije na Fashion.hr-u, no o jednoj zvijezdi se najviše pričalo. Stigla je s krunom na glavi, a sličan 'look' je prva nosila Katy Perry na MET gali. Kome bolje stoji ista kruna?


Severina Vučković u zadnje vrijeme pažnju plijeni svojim odjevnim kombinacijama  - sve što odjene je djelo vrhunskog svjetskog dizajnera.

Vezani članci Olivia Colman glumi kraljicu Anne Ne ekranu je najpoznatija žena na svijetu, ali privatno se skriva ispod sportskih kapa i teško ju je prepoznati Scena iz serije The Crown Popularna serija o kraljevskoj obitelji izazvala burne reakcije, britanski ministar uputio molbu kreatorima

Sinoć se na reviji Aleksandre Dojčinović pojavila u haljini njezinog dizajna, kao i torbici, nosila je narančasti Pradin kaput, a ono što je plijenilo najviše pažnje bila je kruna koju potpisuje talijanski dizajnerski dvojac Dolce&Gabbana.

>> Seve došla kao kraljica s krunom, zasjenila sve ostale zvijezde!

Zlatna kruna D&G sa šarenim kamenjem inače košta oko 10 tisuća kuća, dok naušnice koje je nosila koštaju oko 3,5 tisuće kuna.

Istu krunu i naušnice nosila je i Katy Perry na MET gala događanju u New Yorku u svibnju ove godine.

Katy je tada na crveni tepih stigla u pratnji slavnih dizajnera, a nosila je i cijelu kreaciju iz njihove kolekcije zima 2014.

Kome bolje stoji kruna: Severini ili Katy Perry? 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook