Korisnici društvenih mreža uzeli su pravdu u svoje ruke i stali u obranu Jakova Kitarovića.


Susret predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović s kraljicom Elizabetom II. još će se dugo prepričavati. I to zahvaljujući korisnicima društvenih mreža koji su odlučili uzeti stvar u svoje ruke i ispraviti nepravdu koju je predsjednica jučer napravila.

Vezani članci Presica SDP-a o Kolindi Grabar-Kitarović (Foto: Pixsell,Patrik Macek) - 4 SDP oštro po Kolindi Grabar-Kitarović: "Najbolja slika njezine vanjske politike je slika ispred ograde Bijele kuće" Branko Grabar (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Otac Kolinde Grabar-Kitarović: "Ako ne pobijedi na izborima neće propasti ni Hrvatska ni ona"

Naime, Kolinda se na svom Facebooku pohvalila susretom s kraljicom, a premda je na susretu bio i njezin suprug Jakov, predsjednica ga je za potrebe društvenih mreža izrezala s fotografije. To se nije svidjelo brojnim korisnicima društvenih mreža koji su odmah stali u obranu Jakova Kitarovića.

"Jakove, izdrži!", "I ja sam Jakov", samo su neki od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama uz fotografiju s kraljevskog dvora.

 Neki su se pak našalili na račun Jakova Kitarovića, a cijela situacija ispala je urnebesna na kraju.