Korisnici društvenih mreža uzeli su pravdu u svoje ruke i stali u obranu Jakova Kitarovića.


Susret predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović s kraljicom Elizabetom II. još će se dugo prepričavati. I to zahvaljujući korisnicima društvenih mreža koji su odlučili uzeti stvar u svoje ruke i ispraviti nepravdu koju je predsjednica jučer napravila.

Vezani članci Svečani prijem u Kninu, Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) - 13 Oglasila se predsjednica: Grabar-Kitarović citatom francuskog književnika komentirala privođenje novinara Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL) O svemu je obavijestila i Povjerenstvo: Predsjednica ide u SAD, a usput će posjetiti i kćer

Naime, Kolinda se na svom Facebooku pohvalila susretom s kraljicom, a premda je na susretu bio i njezin suprug Jakov, predsjednica ga je za potrebe društvenih mreža izrezala s fotografije. To se nije svidjelo brojnim korisnicima društvenih mreža koji su odmah stali u obranu Jakova Kitarovića.

"Jakove, izdrži!", "I ja sam Jakov", samo su neki od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama uz fotografiju s kraljevskog dvora.

 Neki su se pak našalili na račun Jakova Kitarovića, a cijela situacija ispala je urnebesna na kraju.