vratila se!

Sjajno raspoložena Kolinda na svečanosti u Zagrebu pokazala nikad vitkiju figuru u moćnom izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na gala večeri u Zagrebu u moćnom ženskom odijelu u kojem se pohvalila vitkom figurom.

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović svojim je dolaskom na gala večeru povodom 30. godišnjice američko-hrvatskih diplomatsko-gospodarskih odnosa u Zagrebu sve prisutne bacila u drugi plan.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović "Ljepotica, ponos" Kolinda se povodom Dana žena prisjetila vlastitih riječi, no puno više pažnje privukla je fotografija koju je objavila!

Za tu je prigodu obukla moćno žensko odijelo sa sakoom koji je istaknuo njezin nikad uži struk i hlačama na trapez koje su vizualno izdužile njezine noge, a u pomoć su i priskočile i štikle. Sve je začinila i velikom crnom mašnom koju je zavezala preko bluze. 

Bivša predsjednica djelovala je sjajno raspoloženo i spremno je pozirala fotografima s drugim uzvanicima na svečanosti, a ovo je prvo njezino javno pojavljivanje u Hrvatskoj nakon dužeg vremena.

U posljednje vrijeme imali smo je priliku viđati uglavnom samo na njezinim društvenim mrežama, a nedavno je pratitelje na Instagramu oduševila fotografijama iz Dubaija, zbog kojih su joj poručili da nikada nije bila ljepša.

Kolinda u posljednje vrijeme dobiva brojne komplimente na račun izgleda, a svi su posebno oduševljeni njezinom linijom koju je, čini se, dovela do savršenstva.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak +0 Jana Vrdoljak i Vanna Celebrity Vannina prelijepa kći o kojoj su se nedavno svi raspisali iznenadila je poznatu mamu na poseban način, ovo nije očekivala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene