''Bit će bolje drugi put'''

Ekskluzivna snimka: Predsjednica Grabar-Kitarović nakon poraza tješila Linu Červara

Kolinda Grabar-Kitarović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Kolinda Grabar-Kitarović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kolinda Grabar-Kitarović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je, nakon poraza s Francuzima, Linu Červaru i dečkima riječi utjehe.

I hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović gledala je rukometnu utakmicu između Hrvatske i Francuske. Nažalost, hrvatska reprezentacija nije se uspjela plasirati u polufinale Europskog prvenstva, unatoč sjajnoj podršci s tribina.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

U posljednjoj utakmici skupine I u zagrebačkoj Areni pred 15.000 gledatelja Hrvatska je izgubila od Francuske sa 27:30 (13:19).

Nakon utakmice predsjednica Grabar-Kitarović otišla je pozdraviti rukometaše i izbornika Červara te ih je tom prilikom i utješila.

Mi smo došli do kratke snimke na kojoj predsjednica tješi izbornika Linu Červara. ''Bit će bolje drugi put'', kazala mu je predsjednica te ga zagrlila.

Kolinda Grabar-Kitarović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Kolinda Grabar-Kitarović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene