Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i suprug Jakov među najglasnijim su navijačima na utakmici između Hrvatske i Walesa u Osijeku.

Galerija


Utakmicu između Hrvatske i Walesa u Osijeku nikako nisu željeli propustiti predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i njezin suprug Jakov.

Vezani članci Kolinda i Jakov u zagrljaju na proslavi 70 godina kompanije Ericsson Nikola Tesla (Foto: Pixsell,Borna Filić) - 3 Na proslavi obljetnice tehnološkog giganta: Predsjednica i suprug Jakov zagrljeni usred Arene Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila post s heštegom #Jakovjeizdržao (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Grabar-Kitarović oduševljena: "Vatreni, pucam od ponosa!" Objavila i poruku o suprugu Jakovu

Odjeveni u dres hrvatske reprezentacije zdušno navijaju za reprezentaciju te prate svake potez naših nogometaša.

Predsjednica rado priča i komunicira s navijačima koji je okružuju, a njezino raspoloženje zasigurno je još i bolje s obzirom na dosadašnji tijek utakmice.

Predsjednica je ulaznicama za utakmicu iznenadila korisnike osječkog Doma za starije i nemoćne u čijem je društvu pratila utakmicu. 

"Pozvala nas je naša predsjednica i drago nam je. Bila je posjetiti naš dom i evo sjetila se nas da mi vatreno navijamo za naše", kaža umirovljenica Marija Bite. 
 

Pogledajte golove: Perišić show pa fantastičan pogodak Velšana