Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i suprug Jakov među najglasnijim su navijačima na utakmici između Hrvatske i Walesa u Osijeku.

Galerija


Utakmicu između Hrvatske i Walesa u Osijeku nikako nisu željeli propustiti predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i njezin suprug Jakov.

Vezani članci Miroslav Škoro pjeva (Foto: Dnevnik.hr) Što nas sve još čeka: Pjevaju bećarce, najavljuju skakanje padobranom.... "Nije ovo pretkampanja, ovo je žestoka kampanja" Jakov Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) "Ajde, jednu rečenicu": Predsjednica morala nagovarati supruga Jakova da prozbori pred novinarima

Odjeveni u dres hrvatske reprezentacije zdušno navijaju za reprezentaciju te prate svake potez naših nogometaša.

Predsjednica rado priča i komunicira s navijačima koji je okružuju, a njezino raspoloženje zasigurno je još i bolje s obzirom na dosadašnji tijek utakmice.

Predsjednica je ulaznicama za utakmicu iznenadila korisnike osječkog Doma za starije i nemoćne u čijem je društvu pratila utakmicu. 

"Pozvala nas je naša predsjednica i drago nam je. Bila je posjetiti naš dom i evo sjetila se nas da mi vatreno navijamo za naše", kaža umirovljenica Marija Bite. 
 

Pogledajte golove: Perišić show pa fantastičan pogodak Velšana