Luke Perry preminuo je prije točno godinu dana, a imao je tek 52.

Galerija


Glumac Luke Perry preminuo je prije točno godinu dana, 4. ožujka 2019. u 53. godini života. Njegova obitelj je prema savjetu liječnika odlučila isključiti aparate koji su ga održavali na životu nakon što je pretrpio drugi moždani udar.

Vezani članci Lili Reinhart i Luke Perry Zvijezda tinejdžerske serije progovorila o neobičnom događaju: "Vidjela sam Lukea Perryja i plakala mu" Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Akademija nakon kritike javnosti objasnila zašto je iz Oscara izostavila zvijezdu Beverly Hillsa

Na godišnjicu smrti prisjetile su ga se brojne kolege, a među njima je i Ian Ziering, koji je s Lukeom glumio u seriji "Beverly Hills".

"Teško je za povjerovati ta je već prošla godina dana otkad smo izgubili Lukea. S vremenom rane zacijele, no bol gubitka traje zauvijek. Nedostaješ mi puno prijatelju", napisao je Ian na svom Instagramu. Perryja su se prisjetile i kolege iz serije "Riverdale" te s filma "Once upon a time... in Hollywood".

Luke Perry pokopan je na njegovoj obožavanoj farmi u Tennesseju gdje je proveo više od 20 godina.

Jedna od njegovih posljednjih uloga bila je ona u seriji "Riverdale" u kojoj je glumio Freda Andrewsa. Producenti serije odali su počast Perryju kada su mu posvetili prvu epizodu četvrte sezone i preimenovali ju “Poglavlje 58: In Memoriam“.

Osim u serijama, glumio je i u filmovima, a njegov posljednji film bio je “Once Upon a Time...in Hollywood“. Organizatori Oscara nisu stavili Lukea Perryja u video "In Memoriam" u kojem se odaje počast poznatima iz filmske industrije koji su preminuli u posljednjih 12 mjeseci što je pokrenulo brojne polemike, no objasnili su kasnije kako imaju previše upita te moraju odabrati tko će sve biti naveden.

"Najljepša djevojčica na svijetu" je odrasla: Manekenka pokazala sjajnu figuru u kratkoj minici