tužna obljetnica

Kolege se prisjetile zvijezde Beverly Hillsa na godišnjicu njegove smrti: "Nedostaješ mi puno prijatelju..."

Luke Perry, Ian Ziering (Foto: Instagram) Luke Perry, Ian Ziering (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Perry, Ian Ziering (Foto: Instagram) Jason Priestly i Luke Perry (Foto: FOX Screenshot) Luke Perry (Foto: Getty Images) Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Facebook) Luke Perry (Foto: Profimedia) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Jason Priestly i Luke Perry (Foto: Getty Images) +0 Luke Perry i Minnie Sharp (Foto: Profimedia) Galerija

Luke Perry preminuo je prije točno godinu dana, a imao je tek 52.

Glumac Luke Perry preminuo je prije točno godinu dana, 4. ožujka 2019. u 53. godini života. Njegova obitelj je prema savjetu liječnika odlučila isključiti aparate koji su ga održavali na životu nakon što je pretrpio drugi moždani udar.

Pogledaj i ovo Luke Perry (Foto: Profimedia) Talentirani ljepotan Njegova prerana smrt šokirala je glumački svijet, kolege se i dalje teško nose s tim da omiljenog Dylana više nema

Na godišnjicu smrti prisjetile su ga se brojne kolege, a među njima je i Ian Ziering, koji je s Lukeom glumio u seriji "Beverly Hills".

"Teško je za povjerovati ta je već prošla godina dana otkad smo izgubili Lukea. S vremenom rane zacijele, no bol gubitka traje zauvijek. Nedostaješ mi puno prijatelju", napisao je Ian na svom Instagramu. Perryja su se prisjetile i kolege iz serije "Riverdale" te s filma "Once upon a time... in Hollywood".

Luke Perry pokopan je na njegovoj obožavanoj farmi u Tennesseju gdje je proveo više od 20 godina.

Jedna od njegovih posljednjih uloga bila je ona u seriji "Riverdale" u kojoj je glumio Freda Andrewsa. Producenti serije odali su počast Perryju kada su mu posvetili prvu epizodu četvrte sezone i preimenovali ju “Poglavlje 58: In Memoriam“.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hard to believe it’s been a year since losing Luke. Though time heals wounds, the pain of loss lasts forever. Miss you so much pal. #RIPLuke

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

Osim u serijama, glumio je i u filmovima, a njegov posljednji film bio je “Once Upon a Time...in Hollywood“. Organizatori Oscara nisu stavili Lukea Perryja u video "In Memoriam" u kojem se odaje počast poznatima iz filmske industrije koji su preminuli u posljednjih 12 mjeseci što je pokrenulo brojne polemike, no objasnili su kasnije kako imaju previše upita te moraju odabrati tko će sve biti naveden.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene