Ekipa serije "Beverly Hills 90210" odala je počast preminulom kolegi Lukeu Perryju koji im se trebao pridružiti na snimanju.

Galerija


Premijernu epizodu nove sezone serije "Beverly Hills 90210", čiji su novi nastavci snimljeni nakon 29 godina, obilježilo je dirljivo odavanje počasti preminulom glumcu Lukeu Perryju, kojeg smo gledali u ulozi Dylana McKaya.

Vezani članci Luke Perry Bio je na čak 256 audicija prije nego što je postao teen ikona, njegovi kolege i fanovi još ne mogu vjerovati da ga nema Slika nije dostupna Zavodnik s Beverly Hillsa danas glumi drvo!

Članovi originalne glumačke ekipe prije same premijere bili su najavili kako će se svi zajedno prisjetiti Lukea koji je iznenada preminuo prije nekoliko mjeseci u 51. godini života od posljednica moždanog udara.

Luke je spomenut u sredini epizode, i to kada Tori Spelling izgovori rečenicu "sve što smo zajedno stvorili" nakon čega je uslijedio dirljiv trenutak šutnje za preminulog člana ekipe.

"Nećemo uvijek biti ovdje, ali bit će ono što smo zajedno stvorili", rekla je Tori prije nego što su ona i ostali podigli čaše i nazdravili u Lukeovo ime.

Prva epizoda započinje scenom u Peach pitu, ulaskom Tori u popularni kafić dok Brian ubacuje novčiće u džuboks. Jason kupuje pitu, Jennie konobari, Gabrielle stoji za pultom, a Ian im se pridružuje, te njihova nova priča počinje.

Glumac u šetnji s djecom i 25 godina mlađom djevojkom koja jako podsjeća na njegovu bivšu ženu