Latinski Brad Pitt

Koja žena se ne bi našla u njegovom zagrljaju – i sama J.Lo je bila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

William Levy, koji nosi nadimak 'latinski Brad Pitt', jedan je od zavodnika s malih TV ekrana, a osim Miss svijeta, u njegovom zagrljaju našla se i Jennifer Lopez!

Najiščekivanija telenovela godine koja će se uskoro početi prikazivati na programu Doma TV-a, ’Oluja u srcu’, ljubavna je priča između prelijepe Marine (Ximena Navarrete) i hrabrog kapetana Damiána (William Levy).  Dvoje se mladih tog trenutka zaljube, ali drugi će učiniti sve da njihova ljubav nestane kao u oluji.



>> Oglasio se mlađi dečko Jennifer Lopez nakon šuškanja o prekidu!

Već prije samog prikazivanja nova hit serija iz Televisine radionice podigla je prašinu i uzburkala javnost jer se čini da su glavni glumci serije, latino zavodnik Levy i prelijepa Ximena, osim na malim ekranima, ljubavnu priču doživjeli i u stvarnom životu.

Pogledaj i ovo William Levy - 1 Kubanski Brad Pitt Zavodnik iz telenovela suprugu je prevario više od 80 puta, no i dalje svojim golišavim fotkama baca žene u trans!

Glasine govore kako je sam Levy, još prilikom odabira glavne glumice, izrazio želju da njegova glumačka partnerica u seriji bude upravo Ximena, vlasnica titule Miss Universe 2010. Iako se nagađalo kako će mu u ovoj seriji po treći put partnerica biti Maite Perroni, s kojom je glumio u telenovelama ’Oprezno s anđelom’ i ’Pobjeda ljubavi’, ponovno okupljanje ovog najpoznatijeg TV para iz svijeta telenovela nije se dogodilo te je za glumicu u ´Oluji u srcu´ odabrana upravo Ximena.



Podsjetimo, šuškalo se kako je William bio u vezi i sa Jennifer Lopez nakon što se ona rastala od Marca Anthonyja. Oboje su šuškanja demantirali, ali ona je svejedno pala u njegov zagrljaj! Točnije, William je s Jennifer snimio spot za pjesmu 'I'm Into You'.


’Oluja u srcu’ najpoznatije produkcijske kuće telenovela, Televise, okupila je zvjezdanu glumačku postavu ovog televizijskog žanra na čelu sa zavodnikom Williamom Levyjem, a okupljeni su i glumački veterani poput Daniele Romo i Césara Évore. Burna ljubavna priča na obali mora definitivno nosi epitet najiščekivanije telenovele ove godine, a kemije među glavnim glumcima neće nedostajati, u što će se uskoro uvjeriti svi gledatelji Doma TV-a.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene