Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zgodni glumac Kit Harington proslavio se u serijalu 'Igre prijestolja', a sada ga gledamo i u novoj ulozi gladijatora u filmu 'Pompeji'.


Ako još niste čuli za glumca Kit Haringtona, onda je sada pravo vrijeme. Zgodni glumac brzo je osvojio srca obožavateljica svojim isklesanim torzom i poludugom kosicom.

Povijesni spektakl Pompeji 3D u veljači u hrvatskim kinima

Vezani članci Kit Harington i Rose Leslie Skupa se proslavili, pa je alkoholiziran divljao u javnosti, a sad su otkrili da čekaju bebu Slika nije dostupna Naš zgodni glumac pokazao mišiće: 'Inače imam problema sa samopouzdanjem'

No biti glumac nije tako jednostavno, a zgodni Kit je otkrio neke zanimljivosti o svojim pripremama:

-    prije snimanja za Igre prijestolja nikada nije nosio dugo kosu, pa je na početku snimanja serije morao nositi periku jer mu je kosa bila prekratka za ulogu.

-    za ulogu u filmu Pompeji bio je na posebnom režimu prehrane; unosio je više od 3 tisuće kalorija dnevno jer je u pet tjedana morao dobiti čak 13 kilograma!

-    svakodnevno je vježbao satima kako bi definirao svoje mišiće i postao pravi gladijator.

Mladi glumac je i prošle godine dobio nagradu za glumca godine na 'Young Hollywood Awards', no prije nego li je postao glumac želio je biti novinar, kamerman ili ratni reporter. Sada može sve to odglumiti! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook