Slavni pjevač se oglasio putem društvenih mreža.


Da je show 'Tvoje lice zvuči poznato' iznimno gledan dokaz je i reakcija slavnog pjevača King Africe. Naime, nakon što je reper Fil Tilen utjelovio lik King Africe, slavni pjevač mu se i osobno javio putem društvenih mreža. Fil se, naravno, odmah i pohvalio. 'Javio se pravi King Africa, ovo nisu istine', napisao je reper na svom Instagram profilu.

Vezani članci Marina Orsag - 2 Proglasili je jednim od najvećih iznenađenja showa "Tvoje lice zvuči poznato", fanovi joj poručili da više pokazuje noge Indira Levak Vatreno izdanje Indire Levak: Istaknula bujni dekolte s kojeg je teško skinuti pogled

OVDJE pogledajte kako je Fil Tilen razgovarao s King Africom.

 

Javio se pravi King Africa, ovo nisu istine

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

Filovu transformaciju pratila je velika promjena u težini, a bombastičan nastup dojmio se i pravog King Africe koji je njegovu izvedbu nagradio velikim pljeskom.

Nema sumnje, iako je Hana Hegedušić pobjednica u drugoj epizodi, Fil je također briljirao, a u sljedećoj emisiji otpjevat će neku od pjesama glazbene grupe Right Said Fred. Tko zna, možda opet padne neki komentar od slavnih glazbenika.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.