Kimberley Garner pokazala je na plaži u Miamiju besprijekornu liniju u badiću iz vlastite kolekcije koju je dizajnirala.

Galerija


Modna dizajnerica i reality zvijezda Kimberley Garner proslavila se vlastitim brendom kupaćih kostima koje je počela dizajnirati 2013. godine, a najnovije modele iz svog kreativnog studija najbolje reklamira upravo ona sama.

Tome svakako pridonosi i njezina besprijekorna figura kojoj dobro pristaju minijaturni bikiniji, ali i jednodijelni badić s tangicama u kakvom je ovih dana uživala na jednoj od plaža u Miamiju. 30-godišnja Kimberley tako je postala glavna atrakcija u plavom badiću u kojem do izražaja došla njezina pozadina, ali i osunčani dekolte. Nedavno je na Instagramu objavila i fotografiju u istom modelu pa dobila tisuće lajkova i komentara. 

Svoj trenutačni izgled i besprijekornu liniju uspješna dizajnerica može zahvaliti i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

"Hvala svima na porukama o tijelu. Potpuno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujući i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu. Obično sam svake godine prilikom odlaska na plažu osjećala dozu nesigurnosti, ali ovo je prvi put da se zapravo osjećam ugodno, snažno i dobro", otkrila je na društvenim mrežama.

Kimberley inače u Miamiju boravi od kraja prosinca prošle godine. Tamo je u društvu dečka, čiji identitet još nije otkrila, stigla nakon što su Božić proveli na Barbadosu. Prije nešto više od godinu dana otkazala je vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!