Sigurnost prije svega

Paparazzo lov na poznatu zvijezdu završio susretom s policijom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kim se oglasila na svom Twitteru kako bi razjasnila situaciju oko susreta sa policijom

Kim Kardashian i njezin 150.000 dolara vrijedan Mercedes mamac su za policiju. No, iako su mediji odmah objavili kako je policija zaustavila zvijezdu reality showa, čini se kako stvari nisu uvijek onakve kako možda izgledaju na prvi pogled.

Pogledaj i ovo showbuzz teška situacija Novi problemi za Severinu: Dobila kaznenu prijavu, a i policija je svratila kod pjevačice

Kardashian je na svojoj Twitter stranici napisala, 'U medijima su se pojavile moje fotografije na kojima policiji objašnjavam kako me progoni pomahnitali vozač... ali, naslovi u medijima tvrde kako me policija zaustavila, a to nije istina'! Dodala je, 'Zaustavili su paparazze'.

Ovo nije prvi put kako je Kim izrazila svoje mišljenje o nesigurnoj vožnji paparazza koji je progone.

Prošle godine, dok je bila trudna, oglasila se u medijima i opisala svoj zastrašujući susret s fotografima. 'Nisam im dozvolila da me slikaju, ugrozili su mi život i prijetili, rekli su ako nastavim onemogućavati fotografiranje, moj će svijet postati nesiguran'.

Nakon ovog dočekao je niz kritika

'Kako se usuđuju prijetiti meni i mom nerođenom djetetu. Ovo je izmaklo kontroli! Dozvolite mi da uživam u posljednjim danima trudnoće bez straha!' Dodala je.

I ovog je puta odmah reagirala kako bi prekinula nagađanja oko susreta s policijom. Izgleda da će ipak paparazzi morati dosta toga objasniti.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene