Drži neprijatelja još bliže

Kim u panici naredila - 'nazovi bivšu i saznaj što to muti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi koji ih znaju bili su nemalo iznenađeni kada su saznali da je Kim tražila od Kanyea da nazove svoju bivšu.

I ptice na granama znaju da se Kim Kardashian i Amber Rose ne podnose. Njihova netrpeljivost javna je stvar, a nekako se uvijek u sredini njihovih sukoba nađe Kanye. Kim je izričito zabranila svom suprugu da kontaktira svoju bivšu, ali sada su se stvari odjenom okrenule.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Bivša je bila smrdljivica: 'Morao sam se otuširati 30 puta'

Oni koji su bliski paru tvrde kako je Kim naredila suprugu da nazove Amber i sazna što to ona sprema za svoj reality show u kojem će se pojavljivati s još jednom neprijateljicom Kardashianovih Black Chynom. Do panike je došlo zato što je svojevremeno Kylie Jenner bila jako dobra prijateljica s Chynom.

Sve to u kombinaciji bilo je previše za Kim koja je postala paranoična jer se plaši kako će Amber i Chyna u svom showu objaviti neke prljave tajne obitelji Kardashian.

Gola Kim postala uzor - ima i poruku za sve

Postavlja se pitanje, zar je moguće da obitelj Kardashian uopće ima tajne s obzirom na to da su njihovi životi 24 sata dnevno na izvolte cijeloj javnosti. U svakom slučaju biti će zanimljivo kako će se stvari dalje razvijati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene