Kim Kardashian odlično izgleda što god da obuče, ali ovoga puta se ipak trebala odlučiti za drugu odjevnu kombinaciju.


Starleta Kim Kardashian otkako je rodila drugo dijete, sina Sainta, odmah je počela vježbati i pravilno se hraniti kako bi što prije vratila figuru po kojoj je poznata. Iako sama Kim kaže kako ima još nekoliko kilograma za izgubiti, nama je izgledala odlično kada se nedavno pojavila na crvenom tepihu.

Vezani članci Klan Kardashian-Jenner Klan Kardashian-Jenner oprostio se od publike, Kim je tek na kraju otkrila detalj koji nitko nije znao Kourtney Kardashian - 9 Njena sestra se raspada u javnosti, ona uživa na plaži i hvali se seksi tijelom, no postala je i meta šala

Poznato je kako Kim voli isticati svoje obline, ali ovaj put je možda pretjerala. Ona, njezina starija sestra Kourtney i suprug Kanye trenutno se nalaze u Miamiju kako bi prisustvovali vjenčanju prijatelja. Bili su među uzvanicima na večeri dan prije vjenčanja, a outfit koji je Kim nosila malo je upitan za takvu vrstu slavlja.

Naime, odlučila se za dugačku prozirnu haljinu u kojoj se u potpunosti vidjelo donje rublje koje je nosila. Naravno da se radilo o dobro promišljenom stajlingu, ali ipak nam se čini da je mogla nešto suptilnije obući kako ne bi zasjenila buduću mladenku, koja se odlučila za jednostavnu kombinaciju tamnoplave suknje i topa.