Iako Kim Kardashian baš nitko ne može osporiti ljepotu, kada je u pitanju njezin modni izričaj, tu se već godinama lome koplja.

Galerija


Kad pomislite da ste od Kim Kardashian vidjeli sve, ona ponovno iznenadi.

Vezani članci Jelena Perić - 13 Hrvatska Kim Kardashian pohvalila se svojim zgodnim društvom, a njezini fanovi su komentirali jedan zanimljiv detalj Kim Kardashian i Alessandra Ambrosio (Foto: AFP) Kim Kardashian i Alessandra Ambrosio potrudile su se istaknuti svoje najjače atribute

Iako joj baš nitko ne može osporiti ljepotu, kada je u pitanju njezin modni izričaj, tu se već godinama lome koplja.

38-godišnja reality zvijezda svojim kombinacijama ne prepušta previše toga mašti, no posljednom kreacijom nadmašila je samu sebe.

Kim se tako prošlu nedjelju pojavila na petoj po redu dodjeli nagrada Hollywood Beauty, a tom prilikom odlučila se za crnu haljinu Thierryja Muglera.

Haljina je imali duboki izrez na nozi, dok su grudi prekrivale dvije trake koje su ih "spljoštile", što je izgledalo u najmanju ruku čudno. Također, haljina je stezala Kim i na leđima, pa se starleta i na tom dijelu prelijevala iz nje.

Zaključak interneta? Kim je ponovno uspjela zaglibiti u vulgarnost, a manje u seksepil, pa se s pravom pitamo što je sljedeće.

Ostavljamo vam da sami prosudite koliko je ovo bila loša kombinacija. Ipak, make-up i frizura bili su besprijekorni kao uvijek. 

Pojavila se snimka Šabana Šaulića samo tri sata pred smrt. Kolege u šoku

Pronašli smo snimku Roka Blaževića kada je imao 11 godina! Nećete vjerovati što je govorio

Nevjerojatan život tragično preminulog kralja narodne glazbe: Već je jednom prevario smrt, ali doktori su ga tada spasili