Kim Kardashian šokirala je svoje obožavatelje odjevnom kombinacijom koju je odabrala za vježbanje kod kuće.

Galerija


Uskoro i službeno razvedena reality zvijezda Kim Kardashian nastavlja s objavljivanjem provokativnih fotografija na društvenim mrežama, a jednom od posljednjih doslovno je sve zapanjila.

Vezani članci Kim Kardashian Nedavno je proglašena milijarderkom, a sada je tuže bivši zaposlenici kojima navodno duguje novac! Kim Kardashian Pogledajte kako to izgleda kad celebrityji pretjeraju sa sunčanjem, ovih fotografija danas se sigurno srame!

40-godišnja Kim pohvalila se kako vježba kod kuće, ali ono što je odijenula za tu priliku malo tko može shvatiti. Naime, na sebi ima crni jednodijelni kostim koji joj zapravo prekriva samo strateške dijelove tijela i jer s prednje strane ima ogromni izrez. I više je nego očito da se najpoznatija reality zvijezda zapravo htjela pohvaliti isklesanom linijom, koja možda nije rezultat fotošopa, ali teško je zamisliti da bi stvarno tako odjevene uspjela izvesti bilo koju vježbu.

Dodatne komentare izazvala je promjenom svog uobičajenog imidža, zamijenivši svoje crne duge uvojke onim platinastim, a posljednji je put svjetlu kosu imala još 2017. godine.

Sve su to promjene za koje se odlučila nakon što je u veljači ove godine nakon gotovo sedam godina braka podnijela zahtjev za razvod od repera Kanyea Westa, koji je početkom travnja zatražio zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad njihovo četvero djece. Prema pisanju magazina People, proces razvoda protječe bez velikih problema i nesuglasica i čini se da bi trebao biti okončan u skorom vremenu.

Pogledajte kako je prošla prva proba srpskih predstavnica na Eurosongu, omiljene hurikanke obaraju s nogu

Naša Albina u Rotterdamu je prava zvijezda, pogledajte kako se našalila na račun svojeg neobičnog modnog dodatka!