Kim Kardashian najvjernija je reklama za modni brend svog supruga Kanyea Westa.

Galerija


Kim Kardashian objavila je neodoljivu fotografiju s kćerkicom Chicago iz Tokija.

Vezani članci Kim Kardashian Hvali se svojim milijunima: Zaradi više na Instagramu nego za cijelu sezonu kontroverznog showa Kim Kardashian Ključnih sedam dana: Vratili se s pomirbenog putovanja, izrazi lica ne daju puno nade da je sve među njima u redu

Ipak, fotografija mame i kćeri ostala je u sjeni onoga što je najpoznatija starleta na svijetu nosila na nogama, a ponovno ima veze s modnim brendom njezinog supruga Kanyea Westa kojeg ona najbolje promovira sa svojim sestrama i polusestrama od samog početka.

Zbog toga su ju mnogi obožavatelji napali da ne zna više misliti svojom glavom otkad je on došao u njezin život te kako ne bi smjela dopuštati da muškarac upravlja njezinim životom i da joj govori što bi trebala nositi, jer ne šalje dobru poruku ostalim ženama.

Ipak, Kim je supruga od samog početka branila te govorila kako cijeni njegovo mišljenje te kako joj je ionako trebala pomoć oko mode.

I otad smo se na njoj nagledali doista svega i svačega, no ovim tenisicama iz nove Yeezy kolekcije Kim je nadmašila samu sebe, kao i posrnuli reper.

"Ovo su mutanti crocsica", "Kad crocsice staviš u mikrovalnu", "Pobogu što to nosiš na nogama??", "Shvaćamo da to je to suprug, no ponekad trebaš reći ne", "Ove tenisice izgledaju kao svemirski brodovi", "Alienove glave", "Imati toliko novaca, a nositi nešto ovakvo", "Zašto nosiš košare za rublje?", samo su neki od komentara koji su joj ostavljeni ispod fotografije.

Nekoliko dana ranije, i njezin suprug prošetao je u istom modelu, a sudeći po njemu, ne znamo želimo li uopće vidjeti ostatak kolekcije. 

Posrnula princeza prošetala se u prozirnoj majici bez grudnjaka i izgubljenog pogleda, ne izgleda najbolje...