Kim Kardashian nakratko je zaboravila na brojne poslovne obveze te se s obitelji i prijateljima zaputila na odmor u Meksiko.

Galerija


Najpoznatija starleta na svijetu još je jednom javnost podsjetila na svoje savršene obline.

Vezani članci Lizzo Glazbenica bez kompleksa uskočila u badić i još jednom dokazala da ju negativni komentari ne diraju Emily Ratajkowski Nema zime: Ovo su najgolišavije i najvruće fotografije slavnih dama ovoga tjedna

Naravno, riječ je o 39-godišnjoj Kim Kardashian, koja je nakratko zaboravila na brojne poslovne obveze te se s obitelji zaputila u poznato ljetovalište Cabo u Meksiku, u kojem je još jednom pokazala sve svoje tjelesne čari.

Iako je potpuno jasno da ih je dorađivala kod kirurga, kao uostalom sve njezine sestre i polusestre, te da svaku svoju fotografiju na Instagramu uljepšava fotošopom, opet joj je pošlo za rukom dobiti tisuće komplimenata na račun izgleda.

Kim se trudi zdravo jesti i svakodnevno vježbati, a mnogi su komentirali kako se trud itekako isplatio.

Majka četvero djece tamo je odsjela u luksuznom lancu vila uz ocean u kojima noćenje stoji i do 7000 dolara, no njoj baš ništa nije skupo, jer je ni od čega stvorila unosno carstvo za cijelu obitelj.

Toliko godina kasnije, svi i dalje žele znati što Kim radi, gdje je, što nosi i kako izgleda... I to treba znati!

Njegovi dečki: Ćorluka objavio novu fotografiju sina Viktora i njegova vjernog zaštitara