Kim Kardashian prisjetila se djetinjstva i jednom fotografijom na Instagramu vratila u prošlost kada je bila djevojčica.

Galerija


Najpopularnija članica klana Kardashian, 37-godišnja Kim, sa svojim je obožavateljima na Instagramu odlučila podijeliti fotografiju iz djetinjstva i pokazati kako je izgledala kao djevojčica od 13 godina.

Vezani članci Popeli se na krov i pali u ventilacijski otvor (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pali s krova škole i završili u bolnici: ''Zaobišli su sigurnosni sustav. Ovo je svima lekcija'' Malin Andersson (FOTO: Profimedia) Ovo su dekoltei nad kojima nećete trepnuti: Čiji je veći, čiji bolji, čiji raskošniji?

Fotografija je navodno nastala u 7. razredu osnovne škole, iako se ne bi svatko na to kladio. Naime, Kim izgleda poprilično starije, nosi potpetice, a ni dekolte nije izostao.

Dio obožavatelja je oduševljen Kiminim izgledom iz mlađih dana, komentirajući kako su zasigurno ostale djevojčice bile ljubomorne na nju, no neki nisu povjerovali da je fotografija nastala u osnovnoj školi.