Ona uvijek prnađe način da dođe u centar pažnje, ako ne bojom kose i odjevnim kombinacijama, onda svakako svojim izjavama.


Kim Kardashian još je jednom vrlo uspješno skrenula pozornost na sebe, ne nije se slikala gola i nije promijenila boju kose, progovorila je o trudnoći i problemima s kojima se zbog iste suočava iz dana u dana.

Vezani članci Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Brak im je na koljenima zbog njegovih šokantnih ispada, prijatelji otkrili da je problem veći nego što se čini Sharon Stone (Foto: Profimedia) Svi su joj govorili da s njezinim tijelom nešto nije u redu, a ona danas u 62. godini mami uzdahe

Objasnila je kako joj je prva trudnoća bila teška, što zbog zdravstvenih razloga, što iz čisto estetskih razloga. Za drugu trudnoću je pak izjavila kako je osjećaj odvratan. Teško da će se baš puno žena složiti s njenom izjavom.

Pohvalila se seksi fotografijama i naglasila kako je bila u trećem mjesecu trudnoće

Uglavnom, ono što nju najviše izluđuje je činjenica da se prilično udebljala, zato, kaže, nosi dugačke kapute da prekrije debele ruke i veliku stražnjicu. Priznajte kako to čudno zvuči, prikriva ono čime se inače itekako ponosi, a ruku na srce, stražnjica ni prije trudnoće nije bila mala.

Ono što je nasmijalo neke žene, a druge pak zabrinulo je i izjavao o tome kako će dva mjeseca nakon trudnoće morati nostiti pelene i kako to uopće nije seksi. Iako je nedavno izjavila kako je prihvatila svoje tijelo u stanju u kojem se nalazi, čak se i gola slikala pred ogledalom, sada tvrdi kako se osjeća odvratno i nesigurno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook