Pomalo bizarno!

Možete li pogoditi koja se zvijezda krije ispod ove crne maske? Ovaj put prekrila je cijelo lice i tijelo!

Kim Kardashian Kim Kardashian Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +23 Kim Kardashian Galerija

Kim Kardashian privukla je pozornost u blještavoj haljini koju je odabrala za gostovanje na tjednu mode u Parizu, no najviše je pažnje privukla zbog crne maske na licu.

Reality zvijezda Kim Kardashian zaokupirala je pozornost s crnom maskom koja je prekrila njezino lice tijekom dolaska na tjedan mode u Pariz.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Odjenula je dugu usku blještavu crnu haljinu koja je istaknula njezine zanosne bokove i tanku figuru. Također, cijeli stajling začinila je minijaturnom sjajnom torbicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim je na tjednu mode birala isključivo crne kombinacije u kojima je svejedno ukrala potpunu pozornost.

Pojavila se tamo u pratnji kćerke North i majke Kris Jenner. Svojim kreacijama North je postala glavna atrakcija jer je očito da je velika ljubiteljica mode baš kao i njezina majka. 

Kim Kardashian u svibnju je prvi put prošetala crvenim tepihom s novim dečkom Peteom Davidsonom. 

Od 2014. godine bila je u braku s Kanyeom Westom, a zajedno su dobili četvero djece, 9-godišnju North, 6-godišnjeg Sainta, 4-godišnju Chicago i 2-godišnjeg Psalma.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +8 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!  

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hanka Paldum - 3 Hanka Paldum - 1 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum - 4 +24 Hanka Paldum - 5 Celebrity Hanka Paldum prvi put pokazala lijepu kćer, koja se ne voli eksponirati: "Nije ju bilo lako uvjeriti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene