Predivno

PRINCEZA SLAVI Najpopularnija holivudska curica napunila tri godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna starleta Kim Kardashian i njezin suprug reper Kanye West proslavili treći rođendan malene North.

Iako je Kim Kardashian nedavno rekla kako ne želi razmaziti svoju kćer, činjenice ne govore u njenu korist. Kim i Kanye malenu North su povodom rođendana odveli u Disneyland. Kako bi u potpunosti doživjela bajkoviti rođendan roditelji su malenu North obukli baš kao pravu princezu. Roza haljinica, bijele rukavice, torbica i slatka punđica.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Budući da North odrasta i postaje sve starija, Kim je izjavila kako zna da javno pokazivanje nježnosti zna ponekad biti živcirajuće. Ipak, Kim nije mogla odoljeti te je na Instagram profilu pokazala kako to izgleda kada mama neizmjerno voli kćer. Ljubila ju je u obraz nekoliko puta zaredom. Uz video napisala je poruku kako ju nikad neće prestati ljubiti, voljeti i živcirati.

 

A video posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

No, to joj nije bilo dosta. Svoju ljubav prema Nort opisala je ovako. 'Ne mogu vjerovat da moja curica danas ima tri godine. Northie, volim te toliko puno da to ne mogu opisati! Sretan rođendan mojoj sirenici!

 

A video posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Podsjetimo, Kim Kardashian iza sebe ima dva braka.  Prvi put se udala za glazbenog producenta Damona Thomasa s kojim je bila četiri godine u braku. Zatim se udala za košarkaša Krisa Humphriesa, ali samo 72 dana kasnije podnijela je zahtjev za rastavom. 2014. godine pronašla je treću ljubav života i udala se za repera Kanyea Westa s kojim ima dvoje djece.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene