Glamuroznu divu Kim Kardashian obično viđamo u besprijekorno dotjeranim modnim kombinacijama na crvenom tepihu, a sada se pojavila u nešto drugačijem izdanju.

Galerija


Kim Kardashian West odlučila je odbaciti tešku šminku i uske korzete te se barem na jednu večer u potpunosti opustiti u društvu svojeg supruga Kanye Westa. 

Vezani članci Khloe i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Ovo je trenutno najluđi holivudski trač: Dvije reality sestre svađaju se oko 55-godišnjeg glumca? Kim Kardashian (Foto: Instagram) Slavni reper kupio velebno imanje i u samo nekoliko dana supruzi san pretvorio u stvarnost

Par je viđen kako u Santa Monici izlazi iz restorana u trenirkama, a Kim je za tu priliku pokazala i lice na kojem nije bilo ni trunke šminke. Prirodna ljepotica Kim iznenadila je u ovom opuštenom izdanju, no mnogi su komentirali kako čak i bez vojske stilista i šminkera izgleda lijepo. 

Odjevne kombinacije koje Kim odabare odmah postanu internet senzacija pa je pitanje hoće li i ova vrećasta siva trenirka koju je odjenula također požnjeti pohvale i komplimente fanova ili se ipak radi o malo preobičnom odabiru. 

Kanye je ozlijedio je zglob pa je tako viđen sa zavojem na lijevoj ruci, no čini se kako mu je ipak dovoljno dobro pa se može zabavljati sa svojom suprugom. 

Prije 10 godina su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a sada oduševljava fotkama u bikiniju