Prepoznajete li ju?

Obično je oličenje glamura, a sada je prošetala u iznenađujuće opuštenom izdanju bez trunke šminke

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +2 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Glamuroznu divu Kim Kardashian obično viđamo u besprijekorno dotjeranim modnim kombinacijama na crvenom tepihu, a sada se pojavila u nešto drugačijem izdanju.

Kim Kardashian West odlučila je odbaciti tešku šminku i uske korzete te se barem na jednu večer u potpunosti opustiti u društvu svojeg supruga Kanye Westa. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 8 Kad auto neće... Suprugu kontroverznog repera paparazzi su uhvatili u nemiloj situaciji pa je zatrebala i pomoć profesionalaca, ovakve stvari događaju se baš svima!

Par je viđen kako u Santa Monici izlazi iz restorana u trenirkama, a Kim je za tu priliku pokazala i lice na kojem nije bilo ni trunke šminke. Prirodna ljepotica Kim iznenadila je u ovom opuštenom izdanju, no mnogi su komentirali kako čak i bez vojske stilista i šminkera izgleda lijepo. 

Odjevne kombinacije koje Kim odabare odmah postanu internet senzacija pa je pitanje hoće li i ova vrećasta siva trenirka koju je odjenula također požnjeti pohvale i komplimente fanova ili se ipak radi o malo preobičnom odabiru. 

Kanye je ozlijedio je zglob pa je tako viđen sa zavojem na lijevoj ruci, no čini se kako mu je ipak dovoljno dobro pa se može zabavljati sa svojom suprugom. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) +14 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije 10 godina su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a sada oduševljava fotkama u bikiniju

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene